Reacties van klanten

Bent je tevreden over Thx2Hns dan kun je hieronder je reactie achterlaten, Niet tevreden? laat het mij persoonlijk weten en we lossen het samen op!

11 gedachten over “Reacties van klanten”

 1. Bij ons heeft Hans een super service gegeven, hij kwam de laptop ophalen en wij hebben het gerepareerd en al weer terug gekregen, het bleek een software probleem van Acer te zijn en dat ging ver boven onze pet maar Hans heeft het gefixt voor een mooie prijs.

  Groetjes Suzanna Mangar

 2. Hans is een betrouwbare en kundige reparateur. Je merkt dat hij er veel verstand van heeft, en staat altijd klaar om je te helpen. Het contact met Hans verloopt soepel en snel. Mijn laptop is weer als nieuw. Kortom, top! Dankjewel.

 3. Hans heeft hart voor computers en mensen!
  De ideale combi🙏🏻
  Superdankbaar voor de vriendelijkheid en bereidwilligheid van Hans om te helpen waar ik mij geen raad mee wist😃
  Dank, dank dank!

 4. laptoppie doet het weer…. was heel erg traag.
  Ik had weer eea verkeerd gedaan op internet. Maar dankzij Hans doet hij het weer zoals het hoort.

  Nog wat tips gekregen, die ik eventueel later nog kan gebruiken. Ideaal.

  Hans.. Thx

 5. Hans heeft mij al een aantal keer geholpen toen mijn pc vastliep. Van afstand of live bij je thuis, het maakt niet uit. Hans die fixt ’t.
  Ik ervaar hem als betrouwbaar en hij is altijd bereid om heel geduldig aan me uit te leggen hoe dingen werken 🙂
  Thx Hans!

 6. Lekker hands-on. Ik was mn PC niet kwijt en binnen een uur drie problemen opgelost! Zo wil ik meer geholpen worden. Dank je wel Hans.

 7. Van pure irritatie over de voortdurend oploppende reclames en gevaarlijke waarschuwingen over het bijna overlijden van mijn laptop……naar weer in rust naar mijn beeldscherm te kijken en te kunnen werken. Een dikke dankjewel Hans voor je kundigheid en je manier van werken. XXX

 8. Thx2Hns/Hans van Tol maakte in 1 uurtje van mijn trage slak laptop een Speedy Gonzales. Geen gedoe met een computer wegbrengen naar een winkel, parkeerperikelen en ruim 1 week geduld hebben.
  Thx2Hns heeft de laptop goed, snel en easy gemaakt. Thx2Hns is een aanrader! Marlies Vringer

Plaats een reactie