Over Thx2Hns

Wat?

Wie IT-problemen tegenkomt, kan bij Thx2Hns terecht voor een oplossing. Hans van Tol helpt snel en effectief. Hans is volledig op de hoogte van actuele ontwikkelingen én ervaren in IT en bedrijfsleven. Daardoor kan hij flexibel en volwassen IT-ondersteuning bieden.

Rode draad: enthousiasme

“Na mijn studie HTS Elektrotechniek werkte ik bij allerlei bedrijven, groot en klein”, vertelt Hans. “Ik ben werkvoorbereider geweest, systeembeheerder, teamleider, netwerk support engineer en manager operations in een groot datacenter. En zoals elke gedreven IT-professional kreeg ik vaak vragen of ik vrienden en kennissen even wilde helpen met hun computerproblemen. De rode draad in al die activiteiten was mijn enthousiasme om snel een goede, werkbare oplossing te vinden. En mijn hobbyisme natuurlijk – ik vind het gewoon leuk om automatiseringspuzzels op te lossen. In 2008 richtte ik Thx2Hns op, het bedrijf waarin ik al mijn IT-werk combineerde.”

Even eruit

Maar er is meer op de wereld dan IT. In 2011 besloot Hans om zijn detachering bij HP te beëindigen en een sabbatical te nemen. “De bedoeling was een half jaar, het werd ruim een jaar”, kijkt hij terug. “Een heerlijke periode waarin ik reisde, aan yoga deed, mantra’s zong en veel tijd had voor vrienden en voor ontspanning. Een periode van bezinning ook; noem het maar een midlife crisis als je wilt.”

Nieuwe koers

Een resultaat van die bezinning is dat Hans Thx2Hns nieuw leven inblaast, met hernieuwd enthousiasme en een nieuwe koers. “Werken is niet langer hetzelfde als geld verdienen”, zegt hij. “Met mijn kennis en ervaring kan ik mensen of bedrijven echt helpen. Ik denk graag mee, ik ben een volwaardig gesprekspartner voor managers en privépersonen. Met Thx2Hns lever ik een bijdrage. Als ik iemand snel en effectief kan helpen, help ik een hoop stress, tijdverlies en irritatie voorkomen. En dat door gewoon te doen wat ik goed kan en waar ik de meeste lol in heb!”